ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ VIBRAFIT

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ VIBRAFIT

bodyhealth-871

ΔΟΝΗΣΗ VIBRAFIT

H ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ VIBRAFIT αποτελεί μια σπουδαία εναλλακτική λύση για τη γρήγορη αποκατάσταση των ασθενών με μυοσκελετικά – νευρολογικά προβλήματα.Η άμεση βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, η αυξημένη μυϊκή δύναμη και ευλυγισία, το καλύτερο εύρος κίνησης, η μείωση του μυϊκού σπασμού βοηθούν την πιο γρήγορη ανάκαμψη.

Αυξημένη καύση λίπους

Ο μεταβολισμός αυξάνεται χάρη στην εκγύμναση με το Vibrafit οδηγώντας σε βελτιωμένη διαδικασία καύσης λίπους και σε αυξημένο βασικό μεταβολισμό, επομένως και σε μείωση των στοιβάδων του λιπώδη ιστού. Η καλύτερη αιμάτωση με τη βοήθεια μασάζ μπορεί να βοηθήσει τοπικά στην ελάττωση του λίπους στις προβληματικές ζώνες.

Κυτταρίτιδα και αισθητική

Το μασάζ με το Vibrafit ανακουφίζει από πιασίματα, διασπά τα λιπώδη κύτταρα και οδηγεί στην καλύτερη κινητικότητα των στοιβάδων των ιστών. Η μείωση της κυτταρίτιδας σε συνδυασμό με την αναδόμηση του συνδετικού ιστού βελτιώνει σημαντικά την εικόνα του δέρματος. Ασκείται ακόμη και το μυϊκό σύστημα του προσώπου ενώ παράλληλα αποθηκεύονται ίνες κολλαγόνου.

Ταχεία ανάπτυξη των μυών

Αν προπονηθείτε με την ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ VIBRAFIT , θα επιτύχετε να γυμνάσετε σχεδόν το 100% όλων των μυϊκών ινών σε όλες τις μυϊκές ομάδες! Η μέγιστη δύναμη και η αντοχή δύναμης αυξάνονται σημαντικά.

Τεράστια εξοικονόμηση χρόνου

Με την ταυτόχρονη διέγερση μεγάλου αριθμού μυϊκών ομάδων επιτυγχάνετε μέσα σε 10 μόνο λεπτά το ίδιο αποτέλεσμα που θα επιτυγχάνατε με 1 και 1,5 ώρα κοπιαστικής προπόνησης.

Αύξηση της κινητικότητας

Η έντονη αιμάτωση, η θέρμανση και η αντανακλαστική διάταση των τενόντων επιφέρουν απελευθέρωση αποθεμάτων ελαστικότητας ενώ τα πιασίματα υποχωρούν.

Ενεργοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος

Κατά την άσκηση με την ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ VIBRAFIT τροφοδοτείται ο μυς με αίμα έως και 50 φορές το δευτερόλεπτο, το οποίο φτάνει μέχρι και στα μικρότερα αγγεία. Με τον τρόπο αυτό μεταφέρονται ταχύτερα οι θρεπτικές ουσίες ενώ απομακρύνονται οι επιβλαβείς. Το αποτέλεσμα είναι η ταχύτερη ανάπλαση.

Βελτίωση του συντονισμού

Η ταυτόχρονη διέγερση των αισθητήρων σε ολόκληρο το σώμα βελτιώνει τον μεσομυϊκό και ενδομυϊκό συντονισμό. Επιπλέον, εξασκούνται τα αντανακλαστικά και η αίσθηση ισορροπίας ενώ βελτιώνονται άμεσα.

Περισσότερη αντοχή

Με τη βελτίωση του μυϊκού συστήματος ενεργοποιούνται εντονότερα και γίνονται αποτελεσματικότερα όλα τα συστήματα που προμηθεύουν τον οργανισμό με θρεπτικές ουσίες και μαζί με αυτά και η καρδιά.