BEMER

ΓΕΩΡΓΙΛΑΚΗΣ 1

BEMER

 

Πες ΝΑΙ στην Υγεία , Ανανέωση, Αποδοτικότητα και Ευεξία!

Προστατέψτε την υγεία σας

Η πιο σύγχρονη λύση για τη διατήρηση της καλής υγείας, η φυσική αγγειακή θεραπεία BEMER!

Γιατί το BEMER;

Μικροκυκλοφορία
Πόσο σημαντική είναι η Υγεία;
• BEMER στον ελεύθερο χρόνο για μικρούς και μεγάλους
• Η θεραπεία BEMER διεγείρει την κυκλοφορία στα μικρότερα αιμοφόρα αγγεία και βελτιώνει τον εφοδιασμό και διάθεση αποβλήτων των οργάνων και ιστών.
• Ένα ευρύ φάσμα του πληθυσμού όλων των ηλικιών μπορούν να επωφεληθούν από αυτό.
• Εδώ και πολλά χρόνια η έρευνα γύρω από το BEMER έχει επιτύχει αποτελέσματα αιχμής όσον αφορά τη ρύθμιση του βιορυθμού των τοπικών και των εξωτερικών ροών στη μικροκυκλοφορία.
• Ο πυρήνας της τεχνολογίας BEMER είναι μια πολυδιάστατη δομή σήματος, η οποία διεγείρει αποτελεσματικά την περιορισμένη ή ελαττωματική μικροκυκλοφορία. Ως εκ τούτου, υποστηρίζει τους πιο σημαντικούς ρυθμιστικούς μηχανισμούς του ανθρώπινου σώματος, των διαδικασιών για την πρόληψη, τη θεραπεία, την αποκατάσταση και την αναγέννηση.
• H εφαρμογή του BEMER δεν αντιμετωπίζει απλώς τα συμπτώματα, δηλαδή “την κορυφή του παγόβουνου”, αλλά ασχολείται με την αιτία και στηρίζει τους φυσικούς μηχανισμούς αυτορρύθμισης του σώματος, διατηρώντας έτσι την υγεία.
• Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της βελτίωσης της προσφοράς ενέργειας στα κύτταρα, μετά την εφαρμογή του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου.
• Επίσης προστατεύει από τις βλαβερές επιδράσεις του περιβάλλοντος και, ταυτόχρονα, ενισχύει τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας του οργανισμού.

Εμπιστοσύνη στο BEMER!!!

2

Σας παρουσιάζουμε μια μέθοδο, η οποία βοηθάει στη διατήρηση της υγείας και στην πρόληψη των ασθενειών.

Το BEMER αποδεδειγμένα, με αποτελεσματικό, πολυδιάστατο σήμα, διεγείρει με υψηλή απόδοση την περιορισμένη ή διαταραγμένη κυκλοφορία στο ανθρώπινο σώμα.
Έτσι ενεργοποιεί το μηχανισμό επούλωσης του σώματος, στηρίζει και ρυθμίζει όλες τις σημαντικές λειτουργίες του.
Με την χρήση δύο εφαρμογών των 8 λεπτών την ημέρα και το βραδινό προγράμμα εξασφαλίζετε η ευεξία και η ζωτικότητα που απαιτούν οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής, ενώ παράλληλα παρουσιάζεται μια ολιστική βελτίωση της υγείας.
Τα αποτελέσματα της μεθόδου αυτής δεν αφορούν μόνο το παρόν, αφού είναι εμφανή και μακροπρόθεσμα.

Για πολλά χρόνια τώρα οι συσκευές BEMER έχουν γίνει στενοί σύντροφοι πολλών πρωταθλητών και αθλητών υψηλών επιδόσεων.
Η αποδεδειγμένη εφαρμογή BEMER αυξάνει την μικροκυκλοφορία και βελτιώνει σημαντικά τα χαρακτηριστικά ροής του αίματος. Τα μυϊκά κύτταρα λαμβάνουν περισσότερο οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες. Ο ανεφοδιασμός της ενέργειας και η απομάκρυνση μεταβολικών απορριμμάτων βελτιώνονται. Η αθλητική ικανότητα, μετά από αγώνες ή άσκηση, μπορεί να αποκατασταθεί γρηγορότερα.
Ο Prof. Dr. med. Winfried Banzer από τη Φρανκφούρτη: «Η βελτίωση της μικροκυκλοφορίας μέσω της εφαρμογής BEMER έχει μια κρίσιμη επίδραση στην φυσική κατάσταση και στο προπονητικό πρόγραμμα αθλητών και αθλητριών.»
Αναψυχή & Αθλητισμός
Θετική επιρροή της τεχνολογίας BEMER για την υγεία και σαφής βελτίωση και καλυτέρευση του ύπνου. Το BEMER αυξάνει το γενικό αίσθημα της ευεξίας, την ικανότητα απόδοσής μας και σε τελευταία ανάλυση την ποιότητα ζωής μας. Άριστες προϋποθέσεις για να ζήσουμε στο έπακρο τον ελεύθερο μας χρόνο και να είμαστε σε θέση να απολαύσουμε όλες τις ευχάριστες δραστηριότητες της ζωής.
Με την διαμόρφωση του νέου σήματος για τον ύπνο, νέοι ορίζοντες ανοίγονται στους αθλητές. Δημιουργεί ένα πλήρες ανανεωμένο και αποτοξινωμένο οργανισμό με περισσότερη ενέργεια, ευεξία και αντοχή.
Εργαστηριακά αποτελέσματα αποδεικνύουν την δραστικότητά του. Μετρήσεις της CK (creatine kinase) επίσης γνωστή και ως CPK (creatine phosphokinase) είναι στα επίπεδα των ελάχιστων φυσιολογικών παραμέτρων, τα ηπατικά ένζυμα είναι στα φυσιλογικά επίπεδα. Επίσης αποτρέπεται η συγγκόληση των ερυθρών αιμοσφαιρίων.

Πως λειτουργεί το BEMER;

3

Η τεχνολογία του ΒΕΜΕR είναι σήμερα η καλύτερα ερευνημένη και πιο αποτελεσματική φυσική μέθοδος θεραπείας.Δραστηριοποιείται στο λεπτότερο εκτεταμένο δίκτυο των μικρότερων αιμοφόρων αγγείων.Το BEMER είναι αποτελεσματικό όπου και αν είναι απαραίτητο.
Η τεχνολογία BEMER δρα στον αυτοκινητόδρομο της υγείας, στην μικροκυκλοφορία, που αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος του κυκλοφορικού συστήματος. Εδώ και πολλά χρόνια η έρευνα γύρω από το BEMER έχει επιτύχει αποτελέσματα αιχμής όσον αφορά τη ρύθμιση του βιορυθμού των τοπικών και των εξωτερικών ροών στη μικροκυκλοφορία. Ο πυρήνας της τεχνολογίας BEMER είναι μια πολυδιάστατη δομή σήματος, η οποία διεγείρει αποτελεσματικά την περιορισμένη ή ελαττωματική μικροκυκλοφορία. Ως εκ τούτου, υποστηρίζει τους πιο σημαντικούς ρυθμιστικούς μηχανισμούς του ανθρώπινου σώματος των διαδικασιών για πρόληψη, θεραπεία, αποκατάσταση και αναγέννηση.

 Ένα Υγιές Σώμα έχει την ικανότητα να αυτοθεραπεύεται

Η Βελτίωση της μικροκυκλοφορίας είναι το κλειδί της επιτυχίας της εφαρμογής BEMER
Το σήμα BEMER είναι το μοναδικό στου οποίου τα αποτελέσματα έχουν δοθεί επιστημονικές εξηγήσεις και αποδείξεις. Τα ακόλουθα θεωρούνται τα πιο σημαντικά αποτελέσματα του σήματος BEMER στους ανθρώπους και στα ζώα:
• Αυξάνει την παροχή οξυγόνου και ενέργειας (ATP), με την υποστήριξη της μικροκυκλοφορίας
• Στηρίζει τους αυτορυθμιστικούς μηχανισμούς του οργανισμού, ενεργοποιώντας τις κυτταρικές και μοριακές διαδικασίες
• Αυξάνει τον σχηματισμό φυσικών ουσιών προστασίας του σώματος για την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών
• Ενισχύει την άμυνα του οργανισμού με τη βελτίωση της συμπεριφοράς των λευκών αιμοσφαιρίων

Σε αντίθεση με τη θεραπευτική προσέγγιση της ορθόδοξης ιατρικής, το BEMER συνήθως δεν θεραπεύει τα διαγνωσθέντα συμπτώματα. Σήμερα επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι τα συμπτώματα είναι απλώς η “κορυφή του παγόβουνου”. Ο πυρήνας των περισσότερων ασθενειών βρίσκεται βαθύτερα: διαταραχές σε μοριακές διαδικασίες παρεμβαίνουν στους φυσικούς ρυθμιστικούς μηχανισμούς του σώματος, οι οποίοι με τη σειρά τους μειώνουν την καλή λειτουργία των κυττάρων και των οργάνων. Εκεί είναι που το BEMER λειτουργεί. Η προληπτική του προσέγγιση διασφαλίζει ότι τα συμπτώματα δεν θα προκύψουν και στην περίπτωση ασθενειών θα αντιμετωπιστούν στη ρίζα τους.

Καινοτομία
Νέες ανακαλύψεις στην ιατρική.
Οι επιστήμονες αναπτύσσουν μια φυσική διαδικασία θεραπείας για την ίαση πολλών ασθενειών και επώδυνων καταστάσεων.
Η καθολική θαυματουργή θεραπεία εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο όνειρο της ανθρωπότητας. Ωστόσο, οι φιλόδοξοι και διορατικοί επιστήμονες πλησιάζουν όλο και περισσότερο στην πραγματοποίηση αυτού του ονείρου.
Στο ινστιτούτο μικροκυκλοφορίας στο Βερολίνο, ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας, Dr. Rainer Klopp, κατάφερε να κάνει ένα πρωτοποριακό βήμα μετά από επτά χρόνια ερευνητικής εργασίας.
Με βάση τα νέα ευρήματα σχετικά με έναν από τους σημαντικότερους φυσικούς μηχανισμούς ρύθμισης, η ερευνητική ομάδα ανέπτυξε μια φυσική διαδικασία θεραπείας, η οποία επιλεκτικά ανταποκρίνεται στους μηχανισμούς ρύθμισης στο ανθρώπινο σώμα και το επηρεάζει θετικά.
Η ροή του αίματος μέσω των μικρότερων αιμοφόρων αγγείων ελέγχεται από τους ερευνητές του Βερολίνου, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν γύρω από τον Dr. Rainer Klopp, χρησιμοποιώντας το σχετικό μηχανισμό ρύθμισης.

Αυτή η λεγόμενη μικροκυκλοφορία, είναι λειτουργικά το πιο σημαντικό μέρος του ανθρώπινου συστήματος κυκλοφορίας και ανταποκρίνεται σε ζωτικής σημασίας λειτουργίες μεταφοράς. Παρέχει στους ιστούς και τα όργανα οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά, απομακρύνει τα απόβλητα προϊόντα του μεταβολισμού και προάγει το ανοσοποιητικό σύστημα. Μια περιορισμένη ή δυσλειτουργική μικροκυκλοφορία επιτρέπει στα κύτταρα να γερνούν γρηγορότερα και αυτό είναι η αιτία πολλών συνθηκών κακής υγείας, καθώς επίσης ασθενειών και καθυστερημένων διαδικασιών ανάκτησης.

Το θαύμα του ανθρώπου
Το καρδιακό κυκλοφορικό σύστημα είναι ένας όρος που οι περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν.
Περίπου 15.000 λίτρα αίματος αντλούνται καθημερινά γύρω από το ανθρώπινο σώμα. Το συνολικό μήκος των αιμοφόρων αγγείων είναι 100 000 χιλιόμετρα.
Περίπου το 74% της ροής του αίματος λαμβάνει χώρα στον τομέα της μικροκυκλοφορίας: στις μικρές αρτηρίες, στα τριχοειδή αγγεία και στα φλεβίδια.
Η καρδιά από μόνη της δεν μπορεί να παράξει αυτή την αντλητική ικανότητα.
Πρώτον, μέσω του φυσικού ρυθμού μεταβολής στην αγγειοκίνηση, δίνει τη δυνατότητα και ελέγχει τη διανομή του αίματος σε όλο το γιγάντιο δίκτυο των τριχοειδών και στην περιοχή του ρεύματος.
Σε ένα υγιές άτομο οι κινήσεις της αγγειοκίνησης γίνονται τρεις φορές ανά λεπτό.
Σε εκείνους όμως που είναι άρρωστοι, ή των οποίων η υγεία είναι αδύναμη, αυτό συμβαίνει μόνο μία φορά ανά δέκα λεπτά.
Προκειμένου να βελτιωθεί το αίσθημα της ευεξίας και να επιτευχθεί η υγεία, αυτός ο πολύ χαμηλός «παλμός» πρέπει να τονωθεί ή να τυποποιηθεί.

Καταγραφή επιδόσεων από την ιατρική έρευνα.
Ακριβώς αυτή η διέγερση ή η σταθεροποίηση του παλμού, έχει επιτευχθεί από την ερευνητική ομάδα του Dr. Rainer Klopp με τη βοήθεια μιας φυσικής, πολυδιάστατης δομής σήματος, η οποία μοιάζει με ένα εξωτερικό βηματοδότη, η μειωμένη ή η δυσλειτουργική μικροκυκλοφορία μπορεί να αναβιώσει αποτελεσματικά. Ως εκ τούτου, η νέα αυτή τεχνολογία υποστηρίζει πλήρως, ιδιαίτερα αποτελεσματικά και χωρίς παρενέργειες έναν από τους πιο σημαντικούς μηχανισμούς ρύθμισης του σώματος τόσο για την πρόληψη, όσο και για τη θεραπεία αποκατάστασης και αναγέννησης.
Νέα ελπίδα επίσης για τις χρόνιες παθήσεις, καθώς επίσης και για περιπτώσεις όπου όλες οι επιλογές θεραπείας έχουν εξαντληθεί.

Αυτή η τεχνολογία μπορεί να εφαρμοστεί μόνο με τον εξοπλισμό της νέας γενιάς BEMER.
Ο εξοπλισμός αυτός χρησιμοποιείται σε πρακτικές, κλινικές, καθώς και σε ιδιωτικές κατοικίες και θα ανοίξει πόρτες για τη σύγχρονη ιατρική.
Είτε χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη, ή σαν συμπληρωματική εφαρμογή κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας μιας ασθένειας και επώδυνων συνθηκών, η επιτυχία της θεραπείας είναι καταπληκτική και τεκμηριωμένη σε πολλές μελέτες.
Οι μηχανές της θεραπείας είναι ιατρικά επιβεβαιωμένες και το αποτέλεσμα τους είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο και ευρέως αναγνωρισμένο.
Το σήμα BEMER

Η μοναδική αποτελεσματικότητα της εφαρμογής  κάνει όλη τη διαφορά. Το σήμα BEMER έχει εφαρμοστεί θεραπευτικά για πολλά χρόνια με μεγάλη επιτυχία.Η BEMER ώθηση, μοναδική σε σχέση με το ειδικό ευρυζωνικό φάσμα συχνοτήτων της, χρησιμοποιείται μόνο στο σύστημαBEMER.

Ο Dr. Rainer Klopp, Ανώτερος Σύμβουλος και επικεφαλής του Ινστιτούτου Μικροκυκλοφορίας (Institute for Microcirculation) στο Βερολίνο, έχει επιτύχει να βελτιστοποιήσετε το σήμα BEMER ακόμα περισσότερο. Εκτός από τις προηγουμένως γνωστές φυσιολογικές επιδράσεις, το BEMER ενεργοποιεί την αγγειοκίνηση (vasomotion) των αιμοφόρων αγγείων σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ό, τι το παραδοσιακό σήμα BEMER. Η αγγειοκίνηση αναφέρεται στις ρυθμικές ταλαντώσεις της αγγειακής διαμέτρου των αρτηριδίων και των μικρών αρτηριών η οποία διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στη διανομή του αίματος στους ιστούς.

Οφέλη του BEMER
1. Σημαντικά αυξημένη ενεργοποίηση της αγγειοκίνησης (vasomotion).

2. Όσον αφορά την ένταση και τη διάρκεια πολλαπλή αύξηση των λειτουργικά σημαντικών χαρακτηριστικών της μικροκυκλοφορίας:

  • Βελτίωση στην αυθόρμητη αρτηριακή αγγειοκίνηση κατά 27 %
  • Αύξηση στη φλεβική χρησιμοποίηση οξυγόνου κατά 29 %
  • Αύξηση στο ποσοστό φλεβικής ροής κατά 31 %
  • Αύξηση στην αιμάτωση κομβικών σημείων με ερυθρά αιμοσφαίρια κατά 29 %

3. Μεγαλύτερο όφελος για τον χρήστη, από την άποψη της φυσικής κατάστασης, καθώς και στα προληπτικά και θεραπευτικά αποτελέσματα.